Міжнародне найменування

ЛАР Йодис

Сегмент:

Харчові інгредієнти

Ринки і застосування:

Дієтичні добавки, харчові продукти

Состав:

Лактулоза, Йодис концентрат

Опис:

Суміш комплексна вуглеводна «Лар Йодис», сироп призначений для збагачення продуктів харчування з метою надання їм корисних властивостей і профілактичного впливу на організм людини при порушеннях мікрофлори кишечника та йододефіцитних станах.

Функції:

Лактулоза – дисахарид молочного цукру широко використовуваний в харчовій промисловості, пребіотик. Надає сприятливу дію на мікрофлору кишечника, стимулює відновлення власної мікрофлори кишечника.
Біологічно активний йод – являє собою водний комплекс з’єднань йоду. Він включає до свого складу йодиди і йодати і проводиться за спеціальною запатентованою технологією ( «Йодіс-концентрат»). На відміну від інших широко використовуваних сполук йоду, має високу біологічну активність, стійкість при зберіганні і термообробці. Застосовується для профілактики йододефіцитних станів.
Селен – є органічні форми селену або неорганічні у вигляді нейтрального селената натрію. Селен – один з найактивніших антиоксидантів. За результатами досліджень Всесвітньої організації охорони здоров’я та багатьох медичних установ завдяки корекції раціону харчування за допомогою включення селену, можна уникнути виникнення і розвитку багатьох соматичних хронічних захворювань, в тому числі серцево-судинних, онкологічних і т.д.

Застосування.
– створення харчових продуктів (молочних, кондитерських, хлібобулочних, м’ясних, напоїв), що володіють доданою цінністю – поліпшення мікрофлори; профілактика йододефіцитних станів;
– створення дієтичних добавок у вигляді сиропу;
– для поліпшення органолептичних якостей (пом’якшення) алкогольних напоїв.

Виробник:

Феліцата Україна

Стандарт:

ТУ У 15.8-33348888-006:2006