Міжнародне найменування |
Inulin |
Сегмент: |
Пребіотики, цукрозамінники |
Ринки і застосування: |
Дієтичні добавки, харчові продукти |
Склад: |
Інулін 99% |
Опис: |
Інулін – полісахарид (пребіотик), що складається із залишків фруктози з одиничними залишками молекул глюкози. Отримують інулін з кореня цикорію (Cichorium intybus) шляхом екстракції в гарячій воді. Пребіотичну цінність інуліну полягає в тому, що в шлунку шляхом часткового гідролізу з нього утворюються цінні для нас речовини – так звані фруктоолігосахаріди. |
Функції: |
Інулін є природним розчинним харчовим волокном і походить від коренів рослини цикорію. Цей харчовий інгредієнт також називають волокном кореня цикорію і володіє значними, науково доведеними перевагами для здоров’я. Інулін можна застосовувати для розробки смачних, здорових харчових продуктів. Крім збагачення волокон, він може використовуватися для заміни цукру і жиру при одночасному поліпшенні смаку і смаку. Інулін Фрутафіт® в харчових продуктах: |
Виробник: |
Sensus, Нідерланди |
Стандарт: |
ISO, Kosher, Halal, HACCP |