Пектин (Е440) є гелеутворюючим агентом, який зазвичай вилучають із висушеної шкірки цитрусових або тверді речовини, які залишаються, коли сік вичавлюється з яблук. Це полісахарид виробляється в клітинних стінках рослин, а також також використовується, щоб допомогти джему і желе, щоб встановити, він використовується як стабілізатор в молочних напоях і фруктових соках.
Пектин, Е440
By Ирина|
2017-12-15T10:36:38+03:00
April 5th, 2017|ЗАГУЩУВАЧІ НАПОВНЮВАЧІ|Comments Off on Пектин, Е440
Related Posts
-
Ксантановая камедь, E415
April 5th, 2017 | Comments Off on Ксантановая камедь, E415 -
Пропиленгликоль Альгинат (ПГК), E 1520
April 5th, 2017 | Comments Off on Пропиленгликоль Альгинат (ПГК), E 1520 -
Натрій-карбоксиметилцелюлоза E 466
April 5th, 2017 | Comments Off on Натрій-карбоксиметилцелюлоза E 466 -
Каррагінан каппа очищений E407а
April 5th, 2017 | Comments Off on Каррагінан каппа очищений E407а