Крохмаль (E1401-1451), в його різних формах, є одним з найбільш поширених загусників в харчових продуктах. Ці полісахариди виділені з цілого ряду різних культур, включаючи пшеницю, кукурудзу, рис, картоплю і маніоку. Відомі численні похідні крохмалю, також доступні, де властивості були хімічно модифіковані. На відміну від багатьох інших ясен, вони не розчиняються у воді, але молекули роблять вводити свої гратчасті структури, подібні, і тому вони збільшуються вгору при змішуванні з водою. Багато різних типів продуктів містять крохмаль інгредієнти, від соусів і начинки для пирогів до солодощів і пудингів.
(Пока оценок нет)
Loading...
Крохмал E1401-1451
By Ирина|
2017-12-15T10:49:40+03:00
April 5th, 2017|ЗАГУЩУВАЧІ НАПОВНЮВАЧІ|Comments Off on Крохмал E1401-1451
Related Posts
-
Ксантановая камедь, E415
April 5th, 2017 | Comments Off on Ксантановая камедь, E415 -
Пропиленгликоль Альгинат (ПГК), E 1520
April 5th, 2017 | Comments Off on Пропиленгликоль Альгинат (ПГК), E 1520 -
Натрій-карбоксиметилцелюлоза E 466
April 5th, 2017 | Comments Off on Натрій-карбоксиметилцелюлоза E 466 -
Каррагінан каппа очищений E407а
April 5th, 2017 | Comments Off on Каррагінан каппа очищений E407а