Міжнародне найменування |
Стевії екстракт RA40 |
Сегмент: |
Цукрозамінники |
Ринки і застосування: |
Дієтичні добавки, харчові продукти |
Склад |
Солодкість викликана різними стевіольними глікозидами, званими стевіозидом, ребаудіозіди-А і ребаудіозіди-С. Ребаудіозіди-А є найсолодшим і менш гірким компонентом, стевіозид є найбільш поширеним, а ребаудіозіди-С в першу чергу відповідальний за гіркий компонент смаку. |
Опис: |
Стевія – це натуральний підсолоджувач, в 200-400 разів солодше цукру (сахароза). Стевія широко використовується в якості підсолоджувача в Японії і дозволений для використання в якості харчової добавки Е960. Глікозиди стевії схвалені для: ароматизованих молочних продуктів, консервованих фруктів і джемів, соєвих продуктів, шоколаду та солодощів з низькою енергією, сухих сніданків і інших продуктів із зернових культур, печива, |
Функції: |
Основні функції: |
Виробник: |
Китай |
Стандарт: |
ISO, Kosher, Halal, HACCP |