imgpsh_fullsize

Міжнародне найменування

Стевії екстракт RA40

Сегмент:

Цукрозамінники

Ринки і застосування:

Дієтичні добавки, харчові продукти

Склад

Солодкість викликана різними стевіольними глікозидами, званими стевіозидом, ребаудіозіди-А і ребаудіозіди-С. Ребаудіозіди-А є найсолодшим і менш гірким компонентом, стевіозид є найбільш поширеним, а ребаудіозіди-С в першу чергу відповідальний за гіркий компонент смаку.
Стевія доступна у вигляді білого кристалічного порошку без запаху в різних сортах – вони відрізняються складом глікозидів стевіол і, отже, мають різні профілі смаку. Стевіозид і ребаудіозіди А є природними компонентами рослини Stevia rebaudiana Bertoni. Обидва стевіозіда і ребаудіозіди А в 250 разів солодше сахарози і мають потенціал для використання в якості некалорійних підсолоджувачів.

Опис:

Стевія – це натуральний підсолоджувач, в 200-400 разів солодше цукру (сахароза). Стевія широко використовується в якості підсолоджувача в Японії і дозволений для використання в якості харчової добавки Е960. Глікозиди стевії схвалені для: ароматизованих молочних продуктів, консервованих фруктів і джемів, соєвих продуктів, шоколаду та солодощів з низькою енергією, сухих сніданків і інших продуктів із зернових культур, печива,
Стевія стійка до температури, стабільна по рН і не схильна до ферментації. Він не викликає глікемічний відповідь при ковтанні (стевія не впливає на рівень глюкози в крові), тому підходить для діабетиків і інших людей на дієтах, контрольованих вуглеводами. У порівнянні з сахарозою солодкість від стевії має більш повільний початок і більш тривалу тривалість і може мати гіркий присмак або холодить ефект.

Функції:

Основні функції:
заміна цукру в їжі, поліпшення смаку і зниження вартості, низька калорійність.
-підходить для всіх напоїв, стабільний і тривалий термін зберігання в рідині
-застосовується в медицині, зубній пасті, рідини для полоскання рота, сиропі від кашлю і т. д.

Виробник:

Китай

Стандарт:

ISO, Kosher, Halal, HACCP