Міжнародне найменування
ЛАР Гліцин
Сегмент: Харчові інгредієнти
Ринки і застосування: Дієтичні добавки, харчові продукти
Склад: Lactulose, Glicyne
Опис: Cуміш комплексна вуглеводна ЛАР Гліцин містить пребіотик, лактулозу і амінокислоту гліцин. Призначена для збагачення харчових продуктів, створення дієтичних добавок, а також збагачення алкогольних напоїв з метою отримання високих органолептичних показників.
Функції: Лактулоза – дисахарид молочного цукру широко використовуваний в харчовій промисловості, пребіотик. Надає сприятливу дію на мікрофлору кишечника, стимулює відновлення власної мікрофлори кишечника.
Гліцин – амінокислота, за сучасними даними, є центральним нейромедіатором (передавачем нервового збудження) гальмівного типу дії. Виявляє седативну дію (заспокійливу дію на центральну нервову систему), зменшує психоемоційне напруження. Покращує метаболічні процеси (обмінні процеси) в тканинах мозку.
Застосування.
створення харчових продуктів (молочних, кондитерських, хлібобулочних, м’ясних, напоїв), що володіють доданою цінністю – поліпшення мікрофлори; зменшення психоемоційного напруження;
– створення дієтичних добавок у вигляді сиропу;
для поліпшення органолептіческімх якостей (пом’якшення) алкогольних напоїв.
Виробник: Феліцата Україна
Стандарт: ТУ У 15.8-33348888-006:2006