Міжнародне найменування |
Xylitol |
Сегмент: |
Цукрозамінники |
Ринкі і застосування: |
Дієтичні добавки, харчові продукти |
Состав: | Ксилітол 99,5% |
Опис: |
Ксилітол – білий кристалічний порошок, солодкість така ж, як сахароза, легко розчиняється у воді (приблизно 160 г / 100 мл), злегка розчинний в етанолі і метанолі, температура плавлення 92-96 ° С, температура кипіння 216 ° С і калорійність 16.72кдж / г (така ж як сахароза). Поглинає тепло при розчиненні, так що забезпечує відчуття приємного природного охолодження, коли розчиняється в порожнині рота. 10% –вий водний розчин значення рН 5,0-7,0. |
Функції: |
У харчовій промисловості ксилітол зареєстрований в якості харчової добавки E967, як підсолоджувач, вологоутримуючий агент, стабілізатор і емульгатор. Застосування ксилітолу. |
Виробник: | Китай |
Стандарт: | ISO, Kosher, Halal, HACCP |