Міжнародне найменування

Lactulose concentrate Lactusan-2(66%)

Сегмент:

Пребіотики

Ринки і застосування:

Дієтичні добавки, харчові продукти

Склад:

Лактулоза – дисахарид, що складається з молекули галактози і фруктози, пов’язаних з допомогою β-1,4-зв’язку.

Опис:

Лактулоза – це синтетичний дисахарид (пребіотик), який виробляється з молочного цукру. Лактулоза в незмінному стані, досягаючи товстої кишки, стимулює ріст і життєдіяльність власної захисної мікрофлори. Властивості: Колір – блідо жовтий; смак – солодкий; рН – 3,0-7,0; температура деструкції> 225 ° С Щільність – 1,3 гр / смЗ.

Функції:

Лактулоза – речовина, яка не гідролізується травними ферментами людини і не засвоюється у верхніх розділах травного тракту.
Лактулоза широко застосовується для профілактики і лікування закрепів, дисбактеріозу, порушень роботи шлунково-кишкового тракту, лікування печінкової енцефалопатії.
Численні клінічні дослідження підтверджують ефективність лактулози при наступних призначеннях:
– дисбактеріоз;
– захворювання печінки;
– хронічні запори;
– токсикоз вагітних;
– алергічний дерматит;
– ниркова недостатність;
– коліти та ін. Захворювання шлунково-кишкового тракту;
– сальмонельоз, захист від інфекцій;
– активізація імунної системи кишечника.
Застосування лактулози Лактусан-2.
Проносні. У всьому світі лактулоза визнана одним з найбезпечніших проносних, яке не викликає залежності, не формує синдром «ледачої кишки», не робить негативного впливу на інші органи.
Детоксиканти. Лактулоза оберігає нормофлору кишечника від негативного впливу сорбентів.
Мінералосодержащіе БАДи. Лактулоза стимулює механізми засвоєння мінералів.
Пробіотичні БАДи. Поєднання живих культур нормофлори і речовин стимулюючих зростання нормофлори забезпечує синергетичний ефект.
Імунокорекція. Лактулоза стимулює локальний імунітет кишечника, забезпечує його протипухлинний захист.
Корекція маси тіла. Безпечне рішення проблеми ожиріння. Лактулоза, володіючи властивостями осмотичного проносного, забезпечує гідротації кишечника, відволікаючи, тим самим, воду від процесу утворення жиру.
Лікувальна косметика. Лактулоза попереджає поява шкірного дисбактеріозу. Харчові продукти з пребіотичним ефектом. Лактулоза застосовується в молочних продуктах, кондитерських виробах, м’ясних виробах, напоях, морозиві. Покращує органолептичні властивості, може служити частковою заміною цукру.

Виробник:

Феліцата Україна

Стандарт:

ТУ У