Міжнародне найменування |
Lactulose concentrate Lactusan-2(66%) |
Сегмент: |
Пребіотики |
Ринки і застосування: |
Дієтичні добавки, харчові продукти |
Склад: |
Лактулоза – дисахарид, що складається з молекули галактози і фруктози, пов’язаних з допомогою β-1,4-зв’язку. |
Опис: |
Лактулоза – це синтетичний дисахарид (пребіотик), який виробляється з молочного цукру. Лактулоза в незмінному стані, досягаючи товстої кишки, стимулює ріст і життєдіяльність власної захисної мікрофлори. Властивості: Колір – блідо жовтий; смак – солодкий; рН – 3,0-7,0; температура деструкції> 225 ° С Щільність – 1,3 гр / смЗ. |
Функції: |
Лактулоза – речовина, яка не гідролізується травними ферментами людини і не засвоюється у верхніх розділах травного тракту. |
Виробник: |
Феліцата Україна |
Стандарт: |
ТУ У |