Палатіноза ізомальтулоза
великим і дрібним оптом, відправка по Україні та закордон.

Ізомальтулоза (6-O- <альфа-D-глюкопіраноз-D-фруктофуранози), також відома як палатіноза, є натуральним компонентом меду і також проводиться в промислових масштабах з цукрової тростини. Ізомальтулоза складається з глюкози і фруктози, в порівнянні з сахарозою має високу стабільність, сприятливу для зубів, повільну засвоюваність і 40-50% солодощі. Ізомальтулоза має низький глікемічний індекс, тривалий джерело енергії і не має шкідливого впливу на здоров’я людини. Успішно використовується в різних харчових продуктах, а саме в шоколаді і сухих сніданках, жувальні гумки і молочних продуктах, особливо в морозиві і йогурті. Ізомальтулоза може бути використана в якості ефективної альтернативи сахарозі через її характерних властивостей, таких як сприятливий вплив на зуби, відсутність негативного впливу на якість продукту і здоров’я людини. Ізомальтулоза – ідеальна альтернатива декстрозі (глюкози), мальтодекстрин і іншим легко засвоюваним і високо ферментованих вуглеводів.

Що робить ізомальтулозу ідеальним углеводом?

– не створює стрибків рівня глюкози в крові (низький глікемічний індекс).

– в 2 рази солодше цукру, але при цьому не викликає карієс.

– термостійка і може бути використана для випікання і приготування їжі.

– ізомальтулоза при вживанні у великих кількостях не викликає ніякого дискомфорту в животі. Сприяє розвитку здорового і сильного тіла.

– є натуральним джерелом тривалої енергії.

Завдяки повільному, але повному поглинанні і гідролізу, ізомальтулоза надає постійний і тривалий потік енергії, який триває значно довше в порівнянні з швидко засвоюваними вуглеводами. Її низький глікемічний індекс (всього 32) допомагає запобігти пікових і мінімальних рівнів цукру в крові, створюючи при цьому набагато більший ефект ситості для зменшення перекусів і переїдання.