Міжнародне найменування |
Frutalose® олігофруктоза (ФОС) |
Сегмент: |
Пребіотики |
Ринки і застосування: |
Дієтичні добавки, харчові продукти |
Склад: |
Frutalose® олігофруктоза (ФОС) – розчинні харчові волокна, що володіють властивостями текстурування і поліпшують смак, які забезпечують додаткові переваги для здоров’я. Frutalose® це частково гідролізований інулін: олігофруктоза. |
Опис: |
За допомогою цього інноваційного інгредієнта можна зробити світ більш здоровим, допомагаючи розробляти продукти з доданою вартістю, ті, які задовольняють зростаючий споживчий попит на здорову і смачну їжу і напої по всьому світу. |
Функції: |
Органолептичні дослідження продемонстрували, що інулін і олігофруктоза мають здатність маскувати небажаний присмак ВІП. |
Виробник: |
Sensus, Нідерланди |
Стандарт: |
ISO, Kosher, Halal, HACCP |