Міжнародне найменування

Frutalose® олігофруктоза (ФОС)

Сегмент:

Пребіотики

Ринки і застосування:

Дієтичні добавки, харчові продукти

Склад:

Frutalose® олігофруктоза (ФОС) – розчинні харчові волокна, що володіють властивостями текстурування і поліпшують смак, які забезпечують додаткові переваги для здоров’я. Frutalose® це частково гідролізований інулін: олігофруктоза.

Опис:

За допомогою цього інноваційного інгредієнта можна зробити світ більш здоровим, допомагаючи розробляти продукти з доданою вартістю, ті, які задовольняють зростаючий споживчий попит на здорову і смачну їжу і напої по всьому світу.
Олігофруктоза Фруталоза® можна використовувати для заміни таких цукрозамінників, як сахароза. Оскільки їх солодкість менше, ніж солодкість сахарози, часто з’являється необхідно додати Frutalose® олігофруктоза (ФОС) високоінтенсивні підсолоджувачі (ВІП), щоб забезпечити належну солодкість. Додавання інуліну або олігофруктози в молочні напої часто надає синергетичний ефект відносно солодощі разом з ВІП.

Функції:

Органолептичні дослідження продемонстрували, що інулін і олігофруктоза мають здатність маскувати небажаний присмак ВІП.
Зменшен
ий вміст жиру / без вмісту жиру
Застосування олігофруктози Фруталоза® покращує смакове враження, забезпечує кремоподібну консистенцію і текстуру з низьким вмістом жиру або навіть з його відсутністю у (кисломолочних) молочних напо
ях.
Низьк
ий / зменшений вміст калорій
У зв’язку з низькою калорійністю олігофруктози Фруталоза® можна зменшити кількість калорій або розробити молочні напої з низьким вмістом калорій.
Пребіотики
Існують наукові дані, що інулін і олігофруктоза є пребіот
ипчними інгредієнтами, що дозволяють розробляти пребіотичні (кисломолочні) молочні напої. Додавання пробіотичних штамів заповнює кількість кишкових бактерій і допомагає відновити і зберегти збалансовану мікрофлору, посилюючи пребіотичну дію інуліну / олігофруктози.
Функціональність при обробці
Інулін Фрутафіт® або олігофруктоза Фруталоза® можна легко додавати в молочні напої в зв’язку з їх хорошою розчинність. Їх можна додавати до термічної обробки і бродіння.

Виробник:

Sensus, Нідерланди

Стандарт:

ISO, Kosher, Halal, HACCP