Лактоза дрібнокристалічна ФДУП ЕСС м. Углич

Інші назви: Цукор молочний харчовий дрібнокристалічний (лактоза)
ГОСТ Р 54664-2011

Лактоза дрібнокристалічна Углич – застосовується для виробництва згущеного молока, повністю натуральний продукт, що виробляється з молочної сироватки.
Застосовується для виключення вад консистенції згущеного молока “борошнисті” і “піщанисті”. Кристали лактози відчуваються нашими органами чуття. Якщо розмір кристалів лактози до 10 мкм – консистенція продукту кваліфікується найкращою – «оксамитовою». При розмірах кристалів від 15 до 20 мкм відчувається «борошнистість » і вище 20 мкм – «піщанистість».

Характеристики

Масова доля вологи: не більше 1.9%

Масова доля білка: не більше 1.0%

Масова доля золи: не більше 1.5%

Розмір кристала: від 3 до 4мкм (не менше 70%), поодинокі кристали не більше 10мкм
Термін придатності: 6міс. при t не вище 20 ° С і відносній вологості повітря не більше 80%. Мішки по 18кг.

Доставка зі складу в Києві по Україні та країнам близького зарубіжжя.