Агава порошок Мексика.

Агава – це кактус, який масово росте в Південній Америці. Глобальним виробником і постачальником агави є Мексика. Сироп і порошок отримують з соку, витягнутого з ядра агави.

Підсолоджувач агави – це кристалізована форма нектару агави, який століттями використовувався в Мексиці в якості підсолоджувача та цінувався за його лікувальні властивості. Агава в 1,5 рази солодше цукру, тому ви можете використовувати менше підсолоджувача і насолоджуватися тим же рівнем солодощі. Спробуйте, і ви будете вражені результатами!

Низький глікемічний індекс.

Незважаючи на те, що він містить таку ж кількість калорій, як і звичайний цукор, підсолоджувач агави містить фруктозу, а не сахарозу, що знижує його глікемічний індекс. Підсолоджувач агави не підвищує рівень цукру в крові на відміну від столового цукру. У помірних кількостях підсолоджувач агави безпечний для діабетиків і може допомогти контролювати рівень цукру в крові. Підсолоджувач агави, рекомендований для використання з дієтами з низьким вмістом вуглеводів і без глютену, може сприяти схудненню і підтримці ваги.

100% органічний

наш підсолоджувач агави смачний, органічний, без глютену і кошерний, без шкідливих добавок, штучних хімікатів або генетично модифікованих інгредієнтів. Підсолоджувач агави, багатий природними поживними речовинами і антиоксидантами, не містить побічних продуктів кукурудзи і може використовуватися в якості замінника кукурудзяного сиропу з високим вмістом фруктози.

Порошок Агавою можна використовувати в:

  • кондитерському виробництві;
  • хлібобулочному виробництві;
  • виробництві морозива;
  • виробництві соусів (майонез, кетчуп, гірчиця, соуси, маринади, сухі спеції і т.д);
  • виробництві продуктів для вегетаріанців і веганів;
  • виробництві чаю / кави;
  • виробництві лимонадів і фруктових напоїв;
  • кашах швидкого приготування;
  • снеках і т.д

Переваги продукту:

  • 100% натуральність продукту;
  • природна і корисна заміна цукру;
  • низький глікемічний індекс;
  • підходить для діабетичного харчування;
  • хороша розчинність як в холодній, так і в гарячій воді.