Міжнародне найменування

Лактоза фармацевтична 200/25

Сегмент:

Допоміжні речовини

Ринки і застосування:

Фармацевтичні продукти, дієтичні добавки, харчові продукти

Склад:

Lactose monohydrate Ph.Eur. 99,8%

Опис:

Лактоза фармацевтична (C12H22O11), молочний цукор, являє собою дисахарид, що міститься в молоці ссавців і є головним його вуглецем. Хімічно, лактоза складається з простих цукрів D-галактози і D-глюкози.

Функції:

Лактоза фармацевтичного класу високої чистоти спеціально зроблена, щоб відповідати стандартам ідентичності та чистоти, встановленим в монографіях лактози різних фармакопеї. Лактоза широко використовується в якості наповнювача в таблетках і капсулах, в більш обмеженій мірі в ліофілізованих продуктах, дитячому харчуванні, і як розчинник в сухих порошках для інгаляцій. Загальні властивості лактози, які сприяють його популярності в якості допоміжної речовини є його: економічна ефективність; доступність; слабовиражений смак; низька гігроскопічність; сумісність з активними інгредієнтами і іншими наповнювачами; чудова фізична і хімічна стабільність; а також розчинність в воді.

Виробник:

Альпавіт Кайзер Шампіньон Хофмейстер ГмбХ

Стандарт:

Ph.Eur., Kosher, Halal, FSSC 22000