Міжнародне найменування |
Лактоза фармацевтична 200/25 |
Сегмент: |
Допоміжні речовини |
Ринки і застосування: |
Фармацевтичні продукти, дієтичні добавки, харчові продукти |
Склад: |
Lactose monohydrate Ph.Eur. 99,8% |
Опис: |
Лактоза фармацевтична (C12H22O11), молочний цукор, являє собою дисахарид, що міститься в молоці ссавців і є головним його вуглецем. Хімічно, лактоза складається з простих цукрів D-галактози і D-глюкози. |
Функції: |
Лактоза фармацевтичного класу високої чистоти спеціально зроблена, щоб відповідати стандартам ідентичності та чистоти, встановленим в монографіях лактози різних фармакопеї. Лактоза широко використовується в якості наповнювача в таблетках і капсулах, в більш обмеженій мірі в ліофілізованих продуктах, дитячому харчуванні, і як розчинник в сухих порошках для інгаляцій. Загальні властивості лактози, які сприяють його популярності в якості допоміжної речовини є його: економічна ефективність; доступність; слабовиражений смак; низька гігроскопічність; сумісність з активними інгредієнтами і іншими наповнювачами; чудова фізична і хімічна стабільність; а також розчинність в воді. |
Виробник: |
Альпавіт Кайзер Шампіньон Хофмейстер ГмбХ |
Стандарт: |
Ph.Eur., Kosher, Halal, FSSC 22000 |