Міжнародне найменування
ЛАР Селен
Сегмент: Харчові інгредієнти
Ринки і застосування: Дієтичні добавки, харчові продукти
Склад: Лактулоза, селен
Опис: Cуміш комплексна вуглеводна ЛАР Селен містить пребіотик, лактулозу і мінерал Селен. Призначена для збагачення харчових продуктів, створення дієтичних добавок, а також збагачення алкогольних напоїв з метою отримання високих органолептичних показників.
Функції: Лактулоза – дисахарид молочного цукру широко використовуваний в харчовій промисловості, пребіотик. Надає сприятливу дію на мікрофлору кишечника, стимулює відновлення власної мікрофлори кишечника.
Селен – є органічні форми селену або неорганічні у вигляді нейтрального селената натрію. Селен – один з найактивніших антиоксидантів. За результатами досліджень Всесвітньої організації охорони здоров’я та багатьох медичних установ завдяки корекції раціону харчування за допомогою включення селену, можна уникнути виникнення і розвитку багатьох соматичних хронічних захворювань, в тому числі серцево-судинних, онкологічних і т.д.
Застосування.
створення харчових продуктів (молочних, кондитерських, хлібобулочних, м’ясних, напоїв), що володіють доданою цінністю – поліпшення мікрофлори; збагачення мінералом Селен;
– створення дієтичних добавок у вигляді сиропу;
– для поліпшення органолептичних якостей (пом’якшення) алкогольних напоїв.
Виробник: Феліцата Україна
Стандарт: ТУ У 15.8-33348888-006:2006