Міжнародне найменування

Лактулоза

Сегмент:

Субстанції,Пребіотики

Ринки і застосування:

Фармацевтичні продукти, дієтичні добавки

Склад:

Lactulose syrop 670 g/l

Опис:

Лактулоза (4-О-бета-D-галактопіранозіл-D-фруктоза) – дисахарид, що складається із залишків молекул галактози і фруктози, синтетичний стереоізомер молочного цукру – лактози. У природі не зустрічається.

Функції:

Запор (в т.ч. хронічний); необхідність розм’якшення стільця в медичних цілях (при геморої, необхідності хірургічної операції на товстій кишці та / або анальному отворі, больовому синдромі після видалення гемороїдальних вузлів, в після операційному періоді); печінкова енцефалопатія, включаючи кому і прекому (лікування і профілактика); гіперамоніємія; дисбактеріоз кишечника; ентерит, викликаний сальмонелами, шигеллами, сальмонелоносійстві; синдром гнильної диспепсії (у дітей раннього віку в результаті гострих харчових отруєнь).

Виробник:

Фрезеніус Кабі Австрія Гмбх

Стандарт:

GMP, Ph.Eur., EU CTD format