Міжнародне найменування |
Лактулоза |
Сегмент: |
Субстанції,Пребіотики |
Ринки і застосування: |
Фармацевтичні продукти, дієтичні добавки |
Склад: |
Lactulose syrop 670 g/l |
Опис: |
Лактулоза (4-О-бета-D-галактопіранозіл-D-фруктоза) – дисахарид, що складається із залишків молекул галактози і фруктози, синтетичний стереоізомер молочного цукру – лактози. У природі не зустрічається. |
Функції: |
Запор (в т.ч. хронічний); необхідність розм’якшення стільця в медичних цілях (при геморої, необхідності хірургічної операції на товстій кишці та / або анальному отворі, больовому синдромі після видалення гемороїдальних вузлів, в після операційному періоді); печінкова енцефалопатія, включаючи кому і прекому (лікування і профілактика); гіперамоніємія; дисбактеріоз кишечника; ентерит, викликаний сальмонелами, шигеллами, сальмонелоносійстві; синдром гнильної диспепсії (у дітей раннього віку в результаті гострих харчових отруєнь). |
Виробник: |
Фрезеніус Кабі Австрія Гмбх |
Стандарт: |
GMP, Ph.Eur., EU CTD format |