Тribulus terrestris – це невелика рослина, якого і корінь, і плід використовуються в традиційній китайській та індійській аюрведичній медицині.

✍️ Люди часто приймають Tribulus terrestris за його потенційний вплив на сексуальну функцію та тестостерон. Але #мало_хто_знает_что:

👍👍👍#Tribulus_Terrestris може покращити #контроль_цукру_в_крові та холестерину у людей з діабетом.
– У дослідженні 98 жінок з діабетом 2 типу приймали 1 г трибулуса на день. Через 3 місяці у жінок було виявлено нижчий рівень цукру в крові та холестерину порівняно з тими, хто приймав плацебо.
– 📊Дослідження на тваринах показали, що Tribulus Terrestris знижує рівень цукру в крові, може допомогти #захистити_від_пошкодження_кровоносних_судин і запобігти підвищенню рівня холестерину в крові.
⚡️⚡️⚡️. #Tribulus_Terrestris не підвищує рівень тестостерону, але підвищує лібідо.
– 12 основних 📈 досліджень впливу рослини на чоловіків та жінок віком 14–60 років. Дослідження тривали до 90 днів, серед учасників були здорові люди та ті, хто відчував сексуальні проблеми. Дослідники виявили, що ця добавка не підвищує тестостерон.
Інші дослідники виявили, що Tribulus Terrestris може збільшити тестостерон у деяких дослідженнях на тваринах, але цей результат зазвичай не спостерігається у людей.
👍👍👍Деякі дослідники виявили, що, коли чоловіки зі зниженим сексуальним потягом споживали 750-1500 мг #Tribulus_Terrestris щодня протягом 2 місяців, їх #сексуальний_потяг_збільшувався на 79%. Крім того, 67% жінок з дуже низьким лібідо відчували підвищений сексуальний потяг після прийому добавок по 500-1500 мг протягом 90 днів.
#Tribulus_Terrestris може #поліпшити_лібідо у жінок та чоловіків зі зниженим статевим потягом. Дослідження трави як засобу для лікування еректильної дисфункції показали неоднозначні результати, при цьому вищі дози виявилися більш корисними.
⚡️⚡️⚡️ #Tribulus_Terrestris, мабуть, не збільшує м’язову масу, і не покращує фізичні вправи краще, ніж плацебо. Активні люди часто приймають добавки Tribulus Terrestris для покращення свого тіла за рахунок збільшення м’язової маси або зменшення жиру. В одному дослідженні вивчався вплив добавок Tribulus Terrestris на виступи елітних гравців у регбі. Чоловіки приймали добавки протягом 5 тижнів силових тренувань. Тим не менш, до кінця дослідження не було жодних відмінностей у покращенні сили або складу тіла між групами добавок та плацебо.

#Tribulus_Terrestris може мати позитивний ефект на здоров’я в організмі людини в наступному:
🔥 #Баланс_рідини: Трибулус може діяти як сечогінний засіб і збільшувати вироблення сечі.
🔥 #Імунна_система: Активність імунної системи у щурів, як було показано, збільшується, коли їм дають цю добавку.
🔥 #Мозок: як частина багатокомпонентної добавки, Tribulus Terrestris може надавати #антидепресивну дію.
🔥 #Запалення: дослідження показало можливі протизапальні ефекти
🔥 #Полегшення болю: високі дози цієї добавки можуть забезпечити знеболювання.
🔥 #Рак: дослідження в пробірці показали можливу #протиракова_дія Tribulus terrestris.

Всі ці ефекти були вивчені на тваринах або в пробірках.

#ДОЗУВАННЯ_Трибулуса.
Використовуються різні дози для оцінки впливу Tribulus terrestris.
#для_зниження_рівня_цукру_в_крові, використовувалася 1г на день,
#для посилення лібідо, застосовувалися дози до 1,5 г на день.
для корекції маси тіла до 20 мг на 1 кг маси тіла. Отже, якщо ви важите близько 100 кг, ви можете прийняти дозу 1-2 г на добу.

Придбати високоякісний #Tribulus_Terrestris Ви можете зателефонувавши:
☎️ (067) 440-4594, (067) 503-8817
або на сайті: felizata.com.ua