Міжнародне найменування
Xylitol
Сегмент:

Цукрозамінники

Ринкі і застосування:

Дієтичні добавки, харчові продукти

Состав: Ксилітол 99,5%
Опис:

Ксилітол – білий кристалічний порошок, солодкість така ж, як сахароза, легко розчиняється у воді (приблизно 160 г / 100 мл), злегка розчинний в етанолі і метанолі, температура плавлення 92-96 ° С, температура кипіння 216 ° С і калорійність 16.72кдж / г (така ж як сахароза). Поглинає тепло при розчиненні, так що забезпечує відчуття приємного природного охолодження, коли розчиняється в порожнині рота. 10% –вий водний розчин значення рН 5,0-7,0.

Функції:

У харчовій промисловості ксилітол зареєстрований в якості харчової добавки E967, як підсолоджувач, вологоутримуючий агент, стабілізатор і емульгатор. Застосування ксилітолу.
– для отримання жувальної гумки, іриски, м’які цукерки, желе, шоколад, жувальні таблетки і т.д.
Має властивості легкого холод
ного ефекту. Може застосовуватися в зубних пастах, має анти-карієсний ефект.
– можна додавати замість сахарози в безалкогольні напої, молоко, хліб, консервовані фрукти, печиво, йогурт, джем, каша і т.д., щоб зберегти солодший смак
– може бути доданий в косметичні продукти і зубну пасту, без ефекту липкості. Ксиліт
ол може утримувати вологу і пом’якшувати грубу шкіру аналогічно гліцерину.
– хороша замін
а сахарози, з можливістю внесення в такі страви, як кисло-солодка свинина або риба, дуже безпечно діабетиків.
Дозування не більше ніж 40г / день для дорослого і 20г / день для дитини.

Виробник: Китай
Стандарт: ISO, Kosher, Halal, HACCP