Ізомальт 290грн/кг при замовленні 25кг

Ізомальт (замінник цукру) – це продукт, з якого виготовляють невагомі та ажурні, майже скляні на вигляд прикраси. Зовні продукти з цієї речовини нагадують карамель, а ось основа є крупкою, схожою на сліплу (кристалізовану) цукрову пудру.

Ізомальт був повністю натуральним продуктом, і отримували його як побічний продукт у приготуванні цукру з цукрових буряків або очерету. Також підсолоджувач отримують у процесі розкладання сахарози, що виділяється з крохмалю, меду. Солодкий продукт можна вживати при багатьох дієтах, зокрема, багато ласощів у всій відомій дієті французького фахівця з харчування доктора Дюкана рекомендується виготовляти саме на цьому підсолоджувачі.

Використовують для приготування:

жувальних гумок;
пастили;
морозива;
глазурі;
желе;
шоколаду;
кондитерські пасти.

Ізомальт є повноцінним замінником цукру. Від останнього він відрізняється меншою калорійністю, яка становить двісті сорок кілокалорій на сто грам продукту проти чотирьохсот кілокалорій цукру. Згідно з маркуванням, продукту присвоєно номер Е 953 у переліку добавок. Речовина безпечна для вживання в їжу.

Основною властивістю продукту є те, що Ізомальт:

викликає швидке насичення та допомагає швидко відновити сили;
не впливає на вироблення інсуліну.

Інші властивості продукту – це:

розчинність у воді;
відсутність потемніння карамелі при нагріванні;
можливість фарбування сиропу;
висока температура плавлення (низька тугоплавкість);
безпека для зубної емалі;
відсутність гіркоти в сухому порошку і продукті, що підсолоджується.