Міжнародне найменування
Лактулоза
Сегмент: Субстанції, Пребіотики
Ринки і застосування:

Фармацевтичні продукти, дієтичні добавки, збагачення продуктів харчування

Склад: Lactulose crystals 99,8%
Опис: Лактулоза (4-О-бета-D-галактопіранозіл-D-фруктоза) – дисахарид, що складається із залишків молекул галактози і фруктози, синтетичний стереоізомер молочного цукру – лактози. У природі не зустрічається.
Функції: Лактулоза – дисахарид молочного цукру широко використовуваний в харчовій промисловості, пребіотик. Надає сприятливу дію на мікрофлору кишечника, стимулює відновлення власної мікрофлори кишечника.
Застосування.
– створення харчових продуктів (молочних, кондитерських, хлібобулочних, м’ясних, напоїв), що володіють доданою цінністю – поліпшення мікрофлори; профілактика йододефіцитних станів;
– створення дієтичних добавок у вигляді таблеток, порошків;
– для поліпшення органолептичних якостей (пом’якшення) алкогольних напоїв.
Технологічність і властивості лактулози дозволяють проектувати дієтичні добавки, що володіють цінними властивостями:
Проносні. У всьому світі лактулоза визнана одним з найбезпечніших проносних, яке не викликає залежності, не формує синдром «ледачої кишки», не робить негативного впливу на інші органи.
Безпечна для прийому людьми похилого віку, годуючими матерями, вагітним жінкам і маленьким дітям.
Детоксиканти. Лактулоза оберігає нормофлору кишечника від негативного впливу сорбентів.
Мінераловмісткі БАДи. Лактулоза стимулює механізми засвоєння мінералів.
Пробіотичні БАДи. Поєднання живих культур нормофлори і речовин стимулюючих зростання нормофлори забезпечує синергетичний ефект.
Імунокорекція. Лактулоза стимулює локальний імунітет кишечника, забезпечує його протипухлинний захист.
Корекція маси тіла. Безпечне рішення проблеми ожиріння. Лактулоза, володіючи властивостями осмотичного проносного, забезпечує гідротації кишечника, відволікаючи, тим самим, воду від процесу утворення жиру.
Лікувальна косметика. Лактулоза попереджає поява шкірного дисбактеріозу.
Виробник: Фрезеніус Каби Австрія ГмбХ
Стандарт: GMP, Ph.Eur.